Carsten StæhrDirektør
Carsten har det forkromede overblik, og bidrager gerne med idéer og masser af drive. Han er den, der får ting til at ske. Han er også markedsansvarlig, og varetager kontakten med de største kunder. Han samler trådende og er i udpræget grad firmaets problemknuser.
Doris StæhrØkonomiansvarlig

Alt hvad der handler om økonomi, sorterer under Doris. Hun trækker på mange års erfaring med kvalitets- og økonomistyring, og er den helt rigtige til denne post. Doris er den logiske og konstruktive, når nye idéer skal valideres i forhold til omsætning og indtjening.

Tommy StæhrAfdelings- og projektleder
Tommy ved, hvad der skal til ude i marken. Han kender alle maskiner og udfordringer og yder det bedste for kunden. Tommy er også den, der holder styr på både medarbejdere og maskinparken. Han planlægger projekterne og sørger for at opgaver løses efter aftalen.
Karsten NielsenFormand

Karsten fungerer som Tommys højre hånd, og har mange års erfaring fra branchen. Han er en særdeles dygtig håndværker, og han besidder et skarpt overblik over projekterne. Ud over at være en dygtig håndværker er Karsten også en vellidt formand blandt medarbejderne.

Mette StæhrKontorassistent

Mette er uddannet i økonomiafdelingen ved Frederikshavn Kommune. Hos Stæhr Telecom styrer hun alt forefaldende kontorarbejde. F.eks. er det hende, der udregner opmåling, fakturerer, bogfører og assisterer Doris ved behov.